NOVA POLETNA KOLEKCIJA ZNIŽANA -20%

Začetki našega podjetja segajo v leto 1994, kjer smo se najprej ukvarjali z prodajo metražnega blaga, kasneje pa smo ob otvoritvi nakupovalnega centra Planet TUŠ Celje, odprli svojo prvo trgovino z oblačili, in od tedaj se naše podjetje ukvarja samo z prodajo oblačil.

V vseh teh letih smo sodelovali z blagovnimi znamkami kot so NES, Toper, Skiny, Champion in drugimi ter si tako pri prodaji oblačil nabrali ogromno izkušenj. Ker radi prisluhnemo našim strankam, njihovim željam smo v povezavi z našo vizijo, da bi na enem mestu ponudili čim širši asortima oblačil z poudarkom na kvalitetnih in modnih oblačilih pri čemer z ponosom sodelujemo tudi z slovenskimi proizvajalci kot so Joe & Luca, Konfekcija Julija, Pletenine Slapnik smo v letu 2017 v Planetu TUŠ Celje odprli prenovljeno trgovino v kateri smo najprej ponujali samo oblačila za ženske, sedaj pa počasi širimo našo ponudbo z moškimi oblačili in modnimi dodatki.

Ker v našem podjetju ves čas sledimo novim trendom kateri vse bolj kažejo, da je prihodnost tudi v spletni prodaji smo v letu 2020 odprli spletno trgovino mojafiona.si. kjer smo strankam na voljo 24 ur na dan, vsak dan.